06-07-2020

De kerkenraad is vanaf 5 juli weer in aangepaste vorm kerkdiensten gaan houden in de kerk. We zijn eerst gestart met een beperkt aantal personen die zich van tevoren aangemeld hebben.

Om de aanmeldingen overzichtelijk te houden, dient er online gereserveerd te worden. SKG bied hiervoor een mogelijkheid in het systeem van SKG-Collect. U hoeft zich slechts met enkele gegevens eenmalig te registreren. Deze registratie is ook voor het doen van digitale collecten, giften en andere doelen.

U heeft hierover mogelijk al een mail ontvangen om uw wachtwoord aan te maken. Heeft u geen toegang tot internet, dan kunt u telefonisch reserveren op 0343-755211.

Het verzoek is om de Stevenshoek alleen bij noodzaak te gebruiken.

Bij verkoudheidsklachten en koorts volgens de RIVM richtlijnen moet u uiteraard thuisblijven. Voorlopig is er geen crèche en kindernevendienst, indien dit weer mogelijk is laten wij dit weten.

De dienst is net als nu ook via de Livestream of de Kerkomroep te volgen. In het kerkgebouw mag (nog) niet meegezongen worden, om eventuele verspreiding van het coronavirus te voorkomen. De psalm en liedbundels liggen niet meer in de kerk, indien u mee wilt lezen/neuriën is het verzoek deze zelf mee te nemen. Thuis mag u natuurlijk wel enthousiast meezingen.

U wordt bij de zij ingang van de kerk opgevangen en krijgt daar nadere uitleg over de zitplaatsen en de maatregelen.

27-06-2020

De kerkenraad wil vanaf 5 juli weer in aangepaste vorm kerkdiensten gaan houden in de kerk. We zullen eerst starten met een beperkt aantal personen die zich van tevoren aangemeld hebben, zij krijgen dan bericht van de Kerkenraad welke dienst ze kunnen bijwonen.

Wij verzoeken u bij de aanmelding aan te geven:

• Welke personen
  • Welke diensten u wilt komen en/of u voorkeur voor heeft

Dit om er zeker van te zijn dat u bij elkaar mag zitten. Het verzoek is om de Stevenshoek alleen bij noodzaak te gebruiken.

De dienst is net als nu ook via de livestream te volgen. In het kerkgebouw mag niet meegezongen worden, om eventuele verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Een psalmboek en liedbundel heeft u in de kerk dan ook niet nodig. Thuis mag u natuurlijk wel enthousiast meezingen.

Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 0343-755211 (Whatsapp 06-34964416) en dient uiterlijk de vrijdagavond voor de betreffende dienst(en) ontvangen te zijn. U ontvangt vervolgens een bevestiging welke dienst u bij kan wonen.

21-03-2020

Helaas moeten we meedelen dat de kerkdiensten tot 6 april met slechts minimale bezetting doorgaan. Dit betekent dat de predikant, kerkraadsleden, organist en koster in de Stevenshoek zullen zijn. Er zal dan ook geen kindernevendienst en geen oppas zijn. Alle overige gemeenteleden worden gevraagd thuis de eredienst mee te beleven en dus NIET naar het kerkgebouw te komen. U kunt deze dienst volgen via Kerkomroep, de beste verbinding is via de app van Kerkomroep image.png, maar het kan ook via de site op https://www.kerkomroep.nl/#/kerken/10726.
Ook gaan de kringen, de club, de catechisaties en andere activiteiten niet door. Het kerkelijk seizoen is daarmee beëindigd en ter zijner tijd zal er gekeken worden naar een gepaste afsluiting van het seizoen.

We zijn tot deze beslissing gekomen omdat we onze maatschappelijke verantwoordelijkheid willen nemen om de verspreiding van het Corona virus tegen te gaan. Dit doen we met pijn in ons hart, maar met vast vertrouwen dat God ook hierin voor ons zorgt.

Begin april zullen wij aangeven hoe de diensten verder voortgang zullen krijgen, dan zal er ook meer bekend zijn vanuit de overheid. Houd eventueel de website van de kerk in de gaten. We bidden ervoor dat ons land deze virus uitbraak snel onder controle krijgt en hopen u snel weer in Gods huis te ontmoeten.