Binnen onze gemeente hebben we de volgende clubs:

1. Dinsdagavondclub (vanaf seizoen 2017/2018 samengegaan met de Maandagavondclub) voor kinderen van groep 4 t/m 8 van de basisschool. Wekelijks. Tijd 18:45 - 20:00 uur, Nieuw Werchinge.

* Lezen en leren samen uit de Bijbel

* Creatief bezig zijn; ook lekker zagen en verven!

* Leuke spelletjes, binnen en buiten

* Gezellige sinterklaasviering

* Heerlijke Kerstmaaltijd met mooi verhaal

* En natuurlijk een avondje uit, met actief programma.

* De kosten tot de herfstvakantie zijn 5 euro per kind.

Agenda:

* 17 oktober is er geen club ivm herfstvakantie

* 28 november Sinterklaasfeest

* 5 december geen club ivm Sinterklaasavond

* 12 december kerstmaaltijd

* 19 december geen club ivm andere kerstactiviteiten

* 26 december en 2 januari geen club ivm kerstvakantie

2. Zaterdagavondclub voor kinderen van 12 jaar t/m 15 jaar; Twee wekelijks. Tijd 19:30 - 21:30 uur, Nieuw Werchinge. Contactpersoon: Corjanne Polman, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

3. Jeugdvereniging (JV) voor jongeren van 15 jaar en ouder. Eéns in de 2 a 3 weken.

* Met elkaar bespreken van een Bijbels thema

* Met elkaar in gesprek over actuele zaken

* Gezellig samenzijn

* Aan het eind van het seizoen een leuke, actieve afsluiting

Zondagschool; op zondagmiddag, tussen 14:00 - 15:00, is er een Zondagschool voor kinderen van groep 1 t/m groep 8 van de basisschool in Nieuw Werchinge.

* Zingen

* Verhalen