predikant Ds. G.A. Termaat

Herenstraat 13a

3985 RP Werkhoven

0343-551216

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Even voorstellen...

Graag stel ik me hier aan u en jou voor. Ik ben ds. G.A. (Gijsbert) Termaat. Geboren op 23 augustus 1979 in Putten. Daar heb ik m’n jeugd doorgebracht.

In mijn foto-album zit een foto uit die jeugd, waarop ik ‘dominee’ speel met een zwarte jurk als toga. Toch heb ik eerst een andere opleiding gedaan, de HEAO (richting accountancy). Pas tegen eind van die studie kwam de roeping om dominee te worden. Dat volgde op een periode waarin steeds duidelijker voor mij werd dat er echt een God is. En dat Hij persoonlijk naar ons omkijkt. In die tijd heb ik geloofsbelijdenis gedaan en ging ik theologie studeren.

In die jaren heb ik mijn vrouw Erica leren kennen. In 2008 zijn we getrouwd en in Ede gaan wonen. Inmiddels zijn we al een aantal jaar gelukkig getrouwd. We hebben ook 3 dochters gekregen. Ik geniet heel erg van ze en zorg met liefde voor ze. In m’n vrije tijd vind ik sport leuk. Vroeger deed ik het actief, tegenwoordig is het vooral passief.

In 2010 heb ik de studie theologie afgerond. Hierna was ik kerkelijk werker, in Barneveld en daarna in Heteren. Op 27 november 2011 werd ik predikant van de Hervormde gemeente van Werkhoven. Veelzeggend in mijn werk en leven is de tekst die ik bij mijn belijdenis meekreeg: ‘Dien de HEERE met blijdschap’ (Psalm 100:2a). Jezus Christus is de grootste vreugde in mijn leven. Er is niks beter dan Hem te dienen. Als je ziet dat Jezus harten verovert van jongeren en ouderen, daar word ik blij van. Ik vind het mooi om op Hem te wijzen en om er, naar Zijn voorbeeld, te zijn voor mensen.

Ik zie er naar uit u en jou te ontmoeten. Als ik iets voor je kan betekenen, bel of mail me dan gerust.

Graag tot ziens,
ds. G.A. Termaat