Jaja.. sommige hebben de foto goed bekeken, andere hebben toch echt iets over het hoofd gezien.
Maar we zijn NIET in Otterlo beland.. Waar dan ?
De fietsploeg is vanmorgen (bewust, iets te laat) op de fiets gestapt en na onderweg een lekker bakkie koffie van Marjan en Evamarie gehad te hebben zijn ze een soort van terug gefietst en kwamen ze bij het Grote Bos in Driebergen uit.
De autoploeg is netjes om 12 uur vertrokken richting de snelweg.. maar we gingen er al echt heel snel van af en kwamen ook uit bij het Grote Bos.
Daar hebben we met elkaar ons broodje opgegeten en daarna zijn we weer vertrokken, maar niet richting Otterlo.
De gezichten waren heel erg verbaasd en van sommige zelfs verontwaardigt dat onze reis eindigde waar we zo ongeveer ook begonnen zijn.
Namelijk bij Groepsaccommodatie Katteveld!!! Nadat iedereen het even heeft laten doordringen en omgeschakeld was kwam de sfeer er heeeel goed in.
Tja, wij als leiding hebben bijna 1,5 jaar geheim kunnen houden dat we naar Werkhoven op kamp gingen. Zelfs Simone heeft niks in de gaten gehad door dat een vreemde voor ons heeft geboekt.
We hebben het soms heel moeilijk gehad om ons niet te verspreken en om leugentjes aan iedereen te vertellen maar het was het wat ons betreft meer dan waard!
Maar kamp is en blijft kamp dus daar gaan we in Werkhoven ook wel voor zorgen dat iedereen een onvergetelijk kamp krijgt!

Bij aankomst heeft iedereen een bed opgezocht en zich geïnstalleerd. Daarna hebben we koffie gedronken, kennismakingsspel gedaan en slagbal gespeeld. Om half 6 zaten we lekker buiten aan tafel en hebben we genoten van een kippenpoot, aardappels en sperziebonen. Met als toetje natuurlijk yoghurt met gele vla. Nadat de corveeploeg alles weer opgeruimd en schoongemaakt had hebben we themabehandeling gedaan. Dit ging over Koning Jezus. Wie is de koning van jou leven? Als invulling daarop hebben we in groepjes een liedje gemaakt op de wijs van Jezus is de goede Herder of het Wilhelmus. Er kwamen erg mooie en originele liedjes uit.

Nu is iedereen zich aan het klaar maken voor het avond spel, meer daarover hoort u morgen!

We hopen dat iedereen nu gerust en op de hoogte is om te weten dat we veilig en wel in Werkhoven zijn.
Woensdagavond (weer of geen weer) zijn jullie allemaal welkom bij ons! (Beverweertseweg 38)

Hartelijke groet namens alle deelnemers en de leiding!