Daar zijn we weer met een verslag  van vandaag.

We beginnen waar we gister geëindigd zijn. Het avondspel. We kregen een leuk filmpje te zien waaruit bleek dat er 9 boeven ontsnapt waren uit de gevangenis. In groepjes moesten we deze boeven opzoeken in het bos en onthouden wat voor misdaad ze gedaan hadden en welke straf ze daarvoor kregen. Daarna moesten we terug naar de politiepost en een vraag beantwoorden. Heel erg laat waren we hier klaar mee en keerden we terug naar het kamphuis. Daar hebben we nog chips gegeten en wat gedronken en is de autoploeg rond middernacht naar bed gegaan.

De leiding dacht dat ze nu onderhand wel moe zouden zijn maar niets was minder waar.. Het was nog erg lang heel onrustig en rumoerig.

De fietsploeg heeft nog gezellig bij elkaar gezeten, wat gedronken, spelletjes gedaan en Corrie en Hannie in de maling genomen met Lepelen. Na veel pret gingen zij ook naar bed maar ook daar werd niet gelijk geslapen.

Het was dus nog lang niet stil maar daar in  tegen was het wel weer vroeg onrustig op Katteveld.

Vanmorgen rond 9 uur hebben we met elkaar ontbeten en daarna hadden we themabehandeling. Dat ging vandaag over de andere kant op, Gods leiding in je leven. De fietsploeg heeft hier met elkaar over doorgepraat en de autoploeg is levend ganzenbord gaan doen waarbij je tussendoor vragen kreeg die je eerlijk moest beantwoorden. Soms mocht je wat plaatsen vooruit, of weer achteruit. De leer hieruit is dat de keuzes die we maken het leven voor ons niet altijd makkelijk maken maar dat je toch altijd bij God uit kan en mag komen!

Tussen de middag hebben we heerlijk buiten ons lunchpakket opgegeten en daarna hebben we in groepjes vlotten gemaakt. Deze moesten uiteraard uitgeprobeerd worden en dit was een succes. De vlotten bleven goed drijven maar toch kwam niet iedereen droog aan. We hebben nog een tijd gezwommen en de fietsploeg is begonnen met het spel de sterkste man/de sterkste vrouw.

We hebben net heerlijk gegeten, piepers, wortels, doperwten, sla en hamburgers en als alles zo meteen weer op geruimd is gaan ze verder met uitzoeken wie de sterkste van het kamp is.

Met de autoploeg gaan we zo nog een leuke wandeling maken en daarna is het waarschijnlijk wel een keer slaaptijd..

Tot morgen!!

Groetjes vanuit Katteveld!