Ja lieve mensen, kamp zit er alweer een week op maar ik ben jullie nog een verslag veschuldigd van de laatste uurtjes kamp.

Donderdagavond heeft de autoploeg na een heerlijke avondwandeling een duik genomen in de Kromme Rijn, daarna zijn ze gedoucht maar er gingen nog geen pajama's aan... We hebben heerlijk met zijn allen bij het kampvuur gezeten en geluisterd naar een verhaal dat Corrie voorlas. Tussendoor werden we voorzien van drinken en snackjes dus de avond was compleet. Na een tijdje begonnen er een aantal best wel heel erg moe te worden en hebben we de jongeste onder ons naar bed gebracht.

Ondertussen waren er een aantal deelnemers heel erg druk met dingen voorbereiden.. wantja, de vrouwenleiding was woensdag de sjaak en nu de mannen nog. Nou dat hebben de mannen geweten hoor. Geblinddoekt en vastgebonden aan elkaar werden ze in de bus gestopt en kregen ze tussendoor een stop met opdrachten. Enneh luisteren dat moesten ze wel want zuinig met stroomstoten waren ze niet. Het avontuur van de mannen eindigde in de sloot voor het kamphuis. Daar hebben we met zijn allen erg veel lol om gehad.

De avond hebben we gezellig met elkaar doorgebracht bij het kampvuur met wat eten en drinken, het was een gezellige boel. Langzaam aan begon iedereen het een beetje zat te worden en ging iedereen richting hun bedje om te slapen. Maar of dat slapen nou echt goed gelukt is daar word wel een beetje aan getwijfeld....

Vrijdag om 9 uur moesten de slaapkamers leeg en schoon zijn. Om 8 uur stond iedereen dus naast zijn/haar bed om de tas in te pakken en het bed af te halen. Netjes om 9 uur was alles opgeruimd en zaten we aan het ontbijt. Na het ontbijt hebben we nog een korte themabehandeling gehad en het kamplied nog eens met elkaar gezongen. Om half 11 kwamen de eerste ouders binnen druppelen om hun kind(eren) op te halen. Rond kwart over 11 was iedereen dan toch echt richting huis vertrokken. Nadat ook de laatste spullen opgeruimd en schoongemaakt waren kon ook de leiding thuis de wasmachine aanzetten.

Zondag hadden we dan ook nog de afsluitingsdienst in de kerk. Mooi om te zien dat er zoveel kampdeelnemers waren! De dominee heeft gepreekt over 'Gaan voor Go(u)d!" Na de dienst was iedereen welkom voor het traditionele koffie drinken op Katteveld. Ook was de opkomst groot!

Na dit alles kunnen we echt een punt zetten achter een wat ons betrefd fantastisch mooie kampweek!

We willen alle deelnemers bedanken voor hun aanwezigheid en we hopen dat jullie er volgend jaar ook weer allemaal bij zijn. Inmiddels de bevestiging gekregen dat we volgend jaar welkom zijn in Otterlo dus als jullie de plannetjes die jullie voor dit jaar hadden nog een jaartje bewaren dan gaan we er volgend jaar weer een super week van maken!!