Kampverslag Dinsdag 21-8-2018

Het avondspel was helemaal klaargezet en we gingen naar het bos. We kwamen bij het bos  aan het was al heel donker. We werden om de beurt in groepjes in het bos gestuurd. We moesten een touw volgen die leiden naar verschillende opdrachten en daar konden we vlaggen verdienen. Er waren 4 vlaggen die we konden verdienen en het team die als eerst alle 4 de vlaggen had, had gewonnen. Maar er liepen ook politie rond die de vlaggen konden afpakken als je geluid maakte, licht gebruikte of touw los liet. 

Het was er geslaagd en het was er spannend, dus we gingen weer snel naar huis om te douchen en lekker te geslapen. 

De  volgende dag werden we om 8 uur gewekt, de corvee moesten de tafels dekken zodat we konden ontbijten. 

Om 10:00 uur hadden we themabehandeling en konden we even een bakje koffie drinken of limonade met hele lekkere appeltaart die we gister hadden gebakken. Om 12:00 gingen lunchen met het brood wat we hadden gemaakt s’ochtends. Na de lunch gingen we met zijn alle op de fiets richting Doesburg. 

We kwamen aan in het dorpje en daar gingen we een vossenjacht doen. We moesten 8 mensen zoeken die verkleed waren. Bij elke persoon kregen we een letter waar uit eindelijk een woord uitkwam. Het woord was verloren en als je het woord had moest je een persoon vinden en daar mee op de foto. Na de vossenjacht mochten we vrij rond lopen in de stad. Een aantal kinderen autoploeg werden uit de Hema verbannen en  waren hier niet meer welkom. De reden hiervan was dat een paar meiden een aantal jongens aan het opmaken waren met test make-up, dit werd door het personeel niet gewaardeerd. 

Terug bij het kamphuis kregen we wat vrije tijd en konden we koffie of limonade drinken. De leiding ging het eten voorbereiden en wij hebben lekker buiten gespeeld op de skelters. Om 19:15 was het eten klaar en konden we allemaal aan tafel. We aten eerst soep en daarna kregen we een hamburger. Het eten was weer eens heerlijk!

Nu is de corveeploeg de borden aan het opruimen en afwassen. En mogen we lekker buiten spelen en om 20:30 gaan we weer een spel spelen. En de Fietsploeg heeft vanavond ook het nachtspel wat heel spannend word denk ik! Nu ga ik weer snel naar buiten om nog even skelter te rijden..!