Al meer dan 20 jaar een traditie in Werkhoven: de rommelmarkt begin september. Sinds 2016 wordt de rommelmarkt georganiseerd rondom de Stevenskerk. Daaraan voorafgaand zijn al vele vrijwilligers druk geweest met de inname van de materialen en het uitzoeken er van. Dat gebeurd met de kleding, boeken, huisraad, electronica, antiek, etc. etc. Daarna moeten alle kraampjes worden ingericht, de goederen worden verkocht, het Rad van Fortuin worden gedraaid, frietjes worden gebakken, lootjes worden verkocht, wafels worden gebakken etc. etc. 

De rommelmarkt wordt ook door veel bedrijven gesponsord. Zo was er bij de loterij in 2016 een ballonvaart, een tablet en een high-tea te winnen!

Het mooie aan deze locatie is, dat de Stevenskerk het middelpunt van de markt is. Bezoekers krijgen zelfs de kans om in de kerktoren te kijken en Werkhoven van boven te bekijken.

Traditiegetrouw wordt jaarlijks 10% van de marktopbrengst geschonken aan een breed gedragen Werkhovens doel. Heeft u een goede bestemming en wilt u hiervoor in aanmerking komen? mail dan uw aanvraag naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.